Laktoosi-intoleranssin syynä on laktoosia pilkkovan ruoansulatusentsyymin puute. Laktoosin jäädessä imeytymättä, suolistoon kertyy vettä ja kaasuja, jotka saavat aikaan epämiellyttäviä oireita, kuten mahakipua, turvottelua, ilmavaivoja sekä ripulia. Laktoosi-intoleranssin hoitona on runsaasti laktoosia sisältävien tuotteiden välttäminen. Monista tuotteista löytyy laktoosittomat tai vähälaktoosiset vaihtoehdot. Laktaasientsyymivalmisteet sopivat tilateisiin, joissa laktoosipitoisen ruoan nauttimista on vaikea välttää.
6 tuotetta
per sivu
Järjestä:
Sivustollamme käytetään evästeitä
Sivuston välttämättömiin toimintoihin
Tilastoihin ja analyyseihin
Markkinointitarkoituksiin
Valitse "Hyväksy kaikki", jos hyväksyt evästeiden käytön ilmoittamiimme tarkoituksiin. Jos haluat muuttaa evästeasetuksia, valitse "Asetukset"