Vetramil haavavoide tuubi 30 g

Hunajaa ja eteerisiä öljyjä sisältävä haavavoide eläimille.
Pakkauskoko:
30 g
Markkinoija:
FaunaPharma Oy
Tuotetta varastossa
31,80 €
1 060,00 € / 0.0300
Vetramil haavavoide on tarkoitettu sekä seura- että tuotantoeläinten haavojen hoitoon. Vetramil rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää kutinaa.
Vetramil on hunajapohjainen, eteerisiä öljyjä sisältävä voide. Voide pehmentää ja suojaa kuivaa ihoa. Vetramil sisältää hunajaa, jonka entsyymipitoisuus on suuri. Näiden entsyymien ansiosta antibakteerinen vaikutus on pitkä ja haavat puhdistuvat nopeasti. Alhainen pH-arvo muodostaa haavalle suotuisan ympäristön ja ihon happamuus normalisoituu. Hunajan luontaiset antioksidantit tyynnyttävät ärtynyttä ihoa ja rauhoittavat haavaa. Luonnonpuhtaat eteeriset öljyt vahvistavat hunajan vaikutusta.
Mikäli tarpeellista, puhdista haava vedellä ja kuivaa se. Levitä haavaan ja/tai ärtyneelle iholle 1-2 kertaa päivässä. Hiero voide ärtyneeseen ihoalueeseen. Älä peitä pintahaavoja tai vahingoittunutta ja ärtynyttä ihoa! Mikäli mahdollista, peitä suuret ja syvät haavat harsotaitoksella ja kiinnitä harsotaitos paikalleen siteellä.
Hoito voidaan lopettaa haavan parannuttua.

null

Vaseliini, setyylistearyylialkoholi, natriumlauryylisulfaatti, parafiini, isopropyyli myristaatti , hunaja, kangasajuruoho (Thymus serpyllum), tähkälaventeli (Lavandula angustifolia), kajeput (Melaleuca Quinquenervia), patsuli (Pogostemon Cablin), basilika (Ocimum Basilicum).
Varoaika: 0 vrk.
Älä käytä voidetta, jos tuubi on vaurioitunut.
Sulje tuubi jokaisen käyttökerran jälkeen.
Vältä tuubin kosketusta suoraan haavaan.
Käytä sisältö 3 kuukauden kuluessa avaamisesta.
Eläintuote.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)