OtriBaby nenäsumute 50 ml

OtriBaby, suolavesi, nenäsuihke on hellävarainen suihke. Suihkepäässä turvarengas. Luonnollinen, isotoninen merivesiliuos. Säilytysaineeton – 100 % luonnollinen.
Puhdistaa nenäontelon hellävaraisesti, kun nenä on tukossa, esim. vilustumisen tai allergian yhteydessä.

Kosteuttaa nenän limakalvoa, kun se on kuiva tai ärtynyt.

Ohentaa ja liuottaa nenäeritteitä ja helpottaa niiden poistamista.

Sopii päivittäiseen nenän puhdistukseen.

Turvarengas estää suihkepään työntämisen liian syvälle nenään ja lapsen satuttamisen.
CE0459 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Tuotetta varastossa
8,15 €
163,00 € / 0.0500
Kosteuttaa nenän limakalvoa, kun se on kuiva tai ärtynyt. Ohentaa ja liuottaa nenäeritteitä ja helpottaa niiden poistamista.
Annostus: Sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille.Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin käytät sitä alle 2 viikon ikäiselle vauvalle. OtriBaby-valmisteen käyttö alle 11-vuotiaille lapsille aikuisen valvonnassa.Ikääntyneet tai liikerajoitteiset saattavat tarvita apua valmisteen käytössä.Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen.Tarvittaessa valmistetta voidaan käyttää niin usein kuin on tarpeen. Hygieniasyistä ja kontaminaation välttämiseksi sama nenäsuihke saa olla vain yhden henkilön käytössä

null

Merivesi ja puhdistettu vesi. Säilytysaineeton.
CE0459 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet. Varoitus, lue pakkauksessa olevat käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin sen aineosalle (katso koostumus). Puhdista suutin jokaisen käytön jälkeen lämpimällä juoksevalla vedellä, kuivaa se huolellisesti puhtaalla paperilla ja aseta suojakorkki takaisin paikalleen. Puhdista laite lämpimällä vedellä. Älä käytä kemiallisia pesuaineita, astianpesuaineita tai desinfiointiaineita. Älä käytä mikroaaltouunia. Älä käytä valmistetta pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Älä käytä rikkoutunutta tai vaurioitunutta tuotetta.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)