Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea Foot Cream 100 ml

Täyteläinen, pitkäaikaisesti kosteuttava jalkavoide

UreaRepair Plus Foot Cream 10% ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti jalkoja. Se on erinomainen ratkaisu kovettumien ja halkeilevien kantapäiden hoitoon.

- Jalkavoide kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle iholle
- Vaikuttaa välittömästi, kosteuttaa 48 tuntia
- Hoitaa kovettumia ja pehmentää kantapäiden ihoa
- Erinomainen halkeileville kantapäille
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
16,10 €
161,00 € / 0.1000
Levitä jalkavoidetta aamuisin ja iltaisin puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin. Hiero ja sivele tuotetta jalkoihisi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Keskity erityisesti kantapäihin.
UreaRepair Plus Foot Cream 10% kosteuttaa intensiivisesti kuivia ja karheita jalkoja. Tarkasti valittuina ainesosina on mm. ureaa ja keramidia. Ne yhdessä sitovat ihoon kosteutta ja vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta. Iho tuntuu sileämmältä ja kovettumat vähenevät. Vaikutus kestää jopa 48 tunnin ajan.

Jalkavoide sopii erinomaisesti myös ikääntyneelle iholle.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla.

Ominaisuudet
- Kosteuttaa tehokkaasti jopa 48 tuntia
- Täyteläinen ja ravitseva jalkavoide

null

Aqua, Urea, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Octyldodecanol, Sodium Lactate, Glyceryl Stearate SE, Distarch Phosphate, Ceramide NP, Lactic Acid, Arginine HCL, Sodium PCA, Cholesterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Alanine, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Dimethicone, Carbomer, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

100 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 5,60 x 4,40 x 15,50 cm