Eucerin Aquaphor geelivoide 45 ml

Vedetön voide, joka korjaa, suojaa ja rauhoittaa kuivaa tai erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa. Muodostaa ihanteellisen hengittävän suojakerroksen, joka edistää ihon uusiutumista.

- Vauhdittaa Ihon uusiutumista
- Kliinisesti todistettu teho: korjaa ja suojaa kuivaa tai erittäin kuivaa, halkeilevaa sekä ärtynyttä ihoa
- Hajusteeton ja lisäaineeton
- Soveltuu aikuisille, lapsille ja yli 3 kk ikäisille vauvoille
- Ei tuki ihohuokosia
- Ihon uusiutumista edistävä hoitovoide
Pakkauskoko:
45 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
14,20 €
315,56 € / 0.0450
Vedetön hoitovoide erittäin kuivalle, halkeilevalle ja karhealle iholle

Iho tekee työskentelee kellon ympäri suojatakseen kehoamme ulkoisilta rasitteilta, mutta tämän seurauksena se voi rasittua itse – iho voi olla hyvin kuiva, halkeileva ja ärtynyt. Silloin se kaipaa nopeaa ensiapua.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -hoitovoide antaa erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle juuri sitä, mitä se tarvitsee.

Voide muodostaa iholle puoliläpäisemättömän suojakalvon, joka tasapainottaa luonnollista kosteuden ja hapen liikettä sekä iholta poispäin että iholle. Tällöin iho saa "hengittää". Lisäksi se vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria. Yksi hoitovoiteen ainesosista on ihoa voimakkaasti kosteuttava glyseroli, joka vetää vettä puoleensa ja auttaa näin ihoa säilyttämään kosteustasapainon. Glyserolin kumppanina voide sisältää myös pantenolia, joka auttaa vauhdittamaan ihon uusiutumista ja korjautumista samalla, kun se kosteuttaa ihoa.
Hajusteeton ja säilöntäaineeton Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -hoitovoiteen on kliinisissä ja dermatologisissa testeissä todistettu suojaavan ja korjaavan erittäin kuivaa, halkeilevaa ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti.

Ihoa rauhoittava, väritön voide on helppo levittää ja hieroa hellävaraisesti ongelma-alueille, kuten polviin ja kyynärpäihin, halkeileviin rystysiin ja kynsinauhoihin sekä kantapäihin. Koska voide sisältää vain muutaman ainesosan, se on herkälläkin iholla hyvin siedetty ja sopii myös yli 3 kk ikäisille vauvoille ja lapsille sekä lievien palovammojen hoitoon. Voidetta voi levittää iholle myös ihon pintaan tehtyjen toimenpiteiden, kuten laser-hoidon tai kemiallisen kuorinnan jälkeen1. Iho kykenee tällöin uudistumaan ja korjaamaan itseään sekä on suojassa ulkoisilta rasitteilta.

1 Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm -voidetta saa levittää vasta, kun vahingoittuneelle iholle on muodostunut uutta kudosta, eikä sitä saa levittää avoimiin, kosteisiin tai vuotaviin haavoihin. Kysy neuvoa ihotautilääkäriltä – hän osaa neuvoa, milloin tuotetta voi jälleen käyttää.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset osoittavat, että voide on hyvin siedetty ja tehokas myös äärimmäisen kuivalla, halkeilevalla tai ärtyneellä iholla.

Tärkeimmät havainnot

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että Eucerin Aquaphor on tehokas (sekä koko vartalon alueella että yksittäisillä ihoalueilla) ja hyvin siedetty. Sen ei ole myöskään todettu tukkivan ihohuokosia tai aiheuttavan finnejä tai näppylöitä.

Tuotteen teho käsien kuivan, karhean ja halkeilevan ihon hoidossa
Toisessa, seitsemän päivän mittaisessa kliinisessä tutkimuksessa 17 vapaaehtoista käytti Eucerin Aquaphor -tuotetta säännöllisesti siten, että voidetta levitettiin vain toiseen käteen ja toinen käsi toimi verrokkina. Tuloksia mitattiin korneometrillä (laitteella, joka mittaa ihon kosteutta) sekä keräämällä palautetta tutkimukseen osallistuneilta henkilöiltä. Tulokset osoittivat, että:

voide lievittää käsien ihon kuivuutta merkittävällä tavalla, erityisesti vaikuttaessaan yön yli.
kun voidetta käytetään seitsemän päivän ajan, ihon tilanne paranee edistyvästi.
Tuotteen siedettävyys
Tuotteen siedettävyyttä kartoittaneessa tutkimuksessa 202 iältään 17–65 -vuotiaan ihmisen ryhmässä ei tuotetta käytettäessä havaittu lainkaan allergisia reaktioita ja tuotteen todettiin olevan erittäin hyvin siedetty.

Tuote ei aiheuta näppylöitä
Toisessa tutkimuksessa 27 iältään 19–55 -vuotiasta vapaaehtoista käytti tuotetta vähintään kerran päivässä neljän viikon ajan. Tuloksia analysoineet ihotautilääkärit totesivat, että voide ei tulosten perusteella aiheuta lainkaan näppylöitä tai finnejä.
- Levitä hoidettaville alueille tarpeen mukaan
- Tavallisesti sormenpään verran voidetta riittää molempiin käsiin. Voit käyttää voidetta hieman reilummin vauvan iholla esiintyviin kuiviin läiskiin ja vielä aavistuksen tätäkin runsaammin molempiin jalkoihin
- Hiero ihoon sormenpäillä. Voide levittyy helposti, kun se lämpenee
- Älä levitä avoimiin, vuotaviin tai kosteisiin haavoihin, tai palovammoihin joissa iho on rikki. Odota ennen käyttöä, että ihoon on muodostunut uutta kudosta.

null

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

45 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 4,90 x 3,80 x 12,50 cm