Macrobalans purkki 750 g

Makrogolia sisältävä valmiste ummetuksen hoitoon
Pakkauskoko:
750 g
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuotetta varastossa
29,00 €
38,67 € / 0.7500
MacroBalans on jauhemainen, nesteeseen sekoitettava valmiste aikuisten ja lasten ummetuksen hoitoon. Valmisteen vaikuttavana aineena on makrogoli 4000. Makrogoli sitoo itseensä vettä, jolloin suolen sisällön nestemäärä lisääntyy. Tämän seurauksena kova ulostemassa pehmenee, mikä johtaa normaaliin suolen liikkeeseen ja ulostamiseen. Makrogoli ei sido nestettä elimistöstä, ja se poistuu elimistöstä ulosteen mukana.
Aikuiset ja yli 8-vuotiaat lapset: 2 mittalusikallista jauhetta (12 g) 1–2 kertaa vuorokaudessa sekoitettuna nesteeseen.
4–7-vuotiaat lapset: 1 mittalusikallinen jauhetta (6 g) 1–2 kertaa vuorokaudessa sekoitettuna nesteeseen.
2–3-vuotiaat lapset: 1 mittalusikallinen jauhetta (6 g) kerran vuorokaudessa sekoitettuna nesteeseen.

Mittaa 1–2 mittalusikallista jauhetta ja liuota se n. 2 dl:aan nestettä. Sekoita liuosta kunnes jauhe on liuennut kokonaan nesteeseen ja juo liuos. Pienille lapsille 1 mittalusikallinen voidaan tarvittaessa sekoittaa 1 dl:aan nestettä. Annoksen voi ottaa mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tavallinen hoidon kesto on korkeintaan 14 vuorokautta.

null

Makrogoli 4000. Ei sisällä muita aineita.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
MAKROGOLIT: MACROGOL 4000
MAKROGOLIT: MAKROGOLI 4000
Tutustu pakkausselosteeseen ennen käyttöä. Ota yhteyttä lääkäriin, jos oireet pahenevat tai ne eivät lievity. Ei alle 2-vuotiaille lapsille.
Raskauden ja imetyksen aikana vain lääkärin harkinnan mukaan.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)