Hansaplast Liikavarvaslaastari ME10 (92873) 8 kpl

Hansaplast Liikavarvaslaastari
Hansaplast Liikavarvaslaastari lievittää välittömästi paineesta ja hankauksesta johtuvaa kipua ja auttaa känsän poistossa. Pehmeä rengas pehmustaa känsäaluetta, ja salisyylihappo pehmittää känsää ja näin helpottaa sen poistoa.
Pakkauskoko:
8 kpl
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
6,30 €
Laastarit jalkojenhoitoon
Käyttöohjeet
Puhdista ja kuivaa känsäalue huolellisesti. Laita laastari paikoilleen asettamalla vaahtorenkaan keskikohta suoraan känsän päälle. Vaihda laastari kahden päivän kuluttua. Poista pehmittynyt känsä neljän päivän kuluttua lämpimässä suola- tai saippuakylvyssä.
Toista tarvittaessa.
Yksi laastari sisältää 0,04 g salisyylihappoa.
Älä käytä, jos ihosi on yliherkkä salisyylihapolle, salisylaateille tai kumille tai jos ihollasi on ihottumaa tai se on rikki tai tulehtunut. Älä käytä, jos sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä. Ei sovi pikkulapsille.
Jos munuaistoimintasi on heikentynyt, kysy neuvoa lääkäriltä ennen laastarin käyttöä.
Laastari ei saa joutua kosketuksiin limakalvojen kanssa.
Vältä erityisesti tuotteen joutumista silmiin. Salisyylihappo saattaa lisätä ihon läpäisevyyttä muille paikallisesti annettaville lääkeaineille. Joissakin harvinaisissa tapauksissa iholla saattaa esiintyä paikallisärsytystä (polttavaa tunnetta tai punoitusta). Yksittäisissä tapauksissa iholla saattaa esiintyä allergisia reaktioita.
Useita laastareita ei saa käyttää samaan aikaan pitkäaikaisesti kysymättä neuvoa lääkäriltä.
Säilytä kuivassa paikassa ja korkeintaan 25 °C:n lämpötilassa.
Vain ulkoiseen käyttöön.
Tuote on kertakäyttöinen. Edellä annetut ohjeet edellyttävät, että jokaisella käyttökerralla käytetään uutta liikavarvaslaastaria.

null

Yksi laastari sisältää 0,04 g salisyylihappoa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

8 pcs (6,8 cm x 1,9 cm)