HaavaVEX VET HAAVASUIHKE 125 ml

HaavaVEX® VET HAAVASUIHKE muodostaa suojaavan esteen, joka edistää haavojen, hiertymien, ihovaurioiden ja erityisesti erittävien haavojen paranemista.
Pakkauskoko:
125 ml
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta varastossa
28,10 €
224,80 € / 0.1250
HaavaVEX® VET HAAVASUIHKE muodostaa suojaavan esteen, joka edistää haavojen, hiertymien, ihovaurioiden ja erityisesti erittävien haavojen paranemista.
HaavaVEX® VET haavasuihke sopii kaikille eläimille.
KÄYTTÖOHJEET
1. Puhdista ja kuivaa iho huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.
2. Tuote on ravistettava hyvin ennen käyttöä.
3. Suihkuta ohut kerros tuotetta ainoastaan haava-alueelle 10 cm:n etäisyydeltä.
4. Peitä haava nuolemisen estämiseksi.
5. Annostele kerran päivässä.

null

SCX (Silica Dioxide functionalized with Silver Ions and Chlorhexidine), Kaolin, Silica, Sodium Hyaluronate. Ponneaine: butane-propane mixture
KÄYTÖN VAROTOIMET: Vain ulkoiseen käyttöön, vältä nuolemista ja kontaktia silmien kanssa. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Jos ainetta niellään tai sitä joutuu silmiin, on hakeuduttava välittömästi lääkärin hoitoon tai soitettava myrkytystietokeskukseen ja kerrottava tuotteen tiedot. Ei saa käyttää, jos pakkaus on avattu tai vahingoittunut. Ei saa steriloida. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Älä käytä yhdessä desinfiointiaineen kanssa. Älä käytä viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Lopeta käyttö, jos ilmenee epätavallisia ihoreaktioita. Käyttö ei edellytä lääketieteellistä koulutusta.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Nettomäärä: 125 ml